top of page
  • myporuch1

Завершили соціально-психологічний інтенсив від Університету Огайо

Оновлено: 16 груд. 2022 р.

Днями завершився 30-годинний соціально-психологічний інтенсив від Університету Огайо. Тож готуємося простягнути руки підтримки ще більшій кількості українців.


Повітряні та внутрішні тривоги. Ракетні обстріли та блекаути. Усе норовить занурити нас у фізичну та душевну темряву.

А що ми? Ми продовжуємо допомагати!


21 незламних студентів вивчали методи психологічної допомоги потерпілим та опановували інструменти соціальної адаптації найбільш уразливих категорій населення.


2,5 місяці навчання позаду і ось - отримання сертифікатів та час для втілення отриманних знань там, де це найбільш зараз потрібно: у волонтерський центрах, прихистках, лікарнях та реабілітаційних закладах.



Щиро дякуємо друзям та партнерам фонду, завдяки яким це навчання стало можливим. Церкві "Серце Ісуса" за затишне приміщення, мега професійному та стресостійкому перекладачеві Валеріюр Цеоні, запрошеним гостям-експертам, щирій та підтримуючій кураторці інтенсиву Тетянці Бадалій, і також головній спікерці, професору Кері Шабб.

Вітаємо усіх, хто дійшов до кінця та інвестував 30 годин свого життя на навчання. Ваша жага до добрих змін надихає! Ви обрали не нарікати на темряву, а самим стати променями світла та надії. Віримо, з Божою допомогою, у вас все точно вдасться!



56 переглядів0 коментарів
bottom of page