top of page
  • myporuch1

Здійснили чотирьохденну поїздку на Схід

Війна не знає спокою і жалю. Нищить наш народ, безжально висмоктує сили та ресурси, руйнує родинний затишок та дитячі мрії.


Боротьба триває на усіх фронтах, і як ніколи люди потребують не тільки фізичного, але й духовного порятунку.Саме тому благодійний фонд «Ми поруч» та «Біблійна місія» у листопаді здійснила чотирьохденну поїздку на Схід України аби матеріально та духовно підтримати потребуючих в напівзруйнованих містах і селищах.

За цей час мали можливість відвідати п’ять церков Донецької області (Дружківка, Костянтинівка, Бахмут, Часів Яр) та декілька деокупованих сіл Лиманського району. Буржуйки, теплі ковдри, продукти харчування та засоби гігієни, а також Слово Боже, - це все Господь допоміг нам передати потребуючим. Також поспілкувались з нашими незламними українцями, звістити їм благу звістку надії та провели спільну молитву з капеланами, які служать на передовій.

Ми почули безліч живих свідчень і знову переконались на власні очі, що наш Бог вірний і завжди поруч, попри усю біль та відчай – часом на відстані однієї молитви чи одного слова "Господи...". Господь поруч з Україною також і через наші руки та вуста. Дякуємо за кожен новий день, в якому Він подає нам свою силу та благодать для служіння українському народу!


47 переглядів0 коментарів
bottom of page